top of page

Afscheidsfeestje Prisya en Laura

Ondertussen is de vakantie weer begonnen en is een vakantie voor een kinder- en jeugdkoor ook wel vaak van cruciaal belang: wie komt er nog zingen na de vakantie?

Dit jaar zullen we noodgedwongen afscheid moeten nemen van een aantal koorleden. Het is altijd wel wat moeilijk zo een afscheid zeker als een lid heel veel jaren actief was in het koor.


Onze pianist Bob gaat verder Antwerpse horizonten opzoeken en zal opgevolgd worden door Jolien Vrolix, een koorlid dat inmiddels haar eerste jaar Lemmens erop heeft zitten.

Laura gaat het nog wat verder zoeken: zij trekt een jaartje naar Brazilië.

Prisya daarentegen die we slechts enkele maanden in het koor mochten meemaken vertrekt terug naar haar thuisland Indonesië.


We zullen ze zeker missen allemaal. Om iedereen de kans te geven om de naar het buitenland uitwaaierende koorleden goeiedag te kunnen zeggen, hadden we op 6 juli een afscheidsfeestje.

Prisya kookte voor de hele bende nasi (en dan te bedenken dat ze tot 5 maanden geleden nog nooit gekookt had). Het werd een gezellig feest met kennismaking met vreemde culturen.

Grappig was hoe de kleinsten eerst met enige argwaan op hun bordje een klein beetje rijst legden maar nadien met volle overtuiging een tweede of een derde keer terugkwamen om hun bord dit keer goed vol te laden.


Bob, Laura en Prisya: het ga jullie goed!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page