top of page

Kerstactiviteiten

De kerstactiviteiten zitten er weer voor een jaartje op. We kijken terug op een zeer fijne periode. Het optreden in de MS-kliniek, voor Markant, en vooral ons kerstconcert waren een succes. Het was een zware inspanning voor iedereen maar samen zijn we erin geslaagd om er iets schitterends van te maken. Zingen met een echt orkest is toch wel echt bijzonder. Het publiek was onder de indruk. Frits Celis en zijn vrouw Mieke kwamen speciaal vanuit La Roche naar ons concert. Wij waren dan ook zeer blij dat we zijn wiegeliedje ‘Slaapt, slaapt, kindje slaapt’ voor hen konden zingen. Het afgesproken sneeuwtapijt tijdens ‘I’m dreaming of a White Christmas’ bleef uit waardoor de dirigent nu haar belofte zal moeten houden en trakteren.


Kerstviering

De viering op Kerstdag in de kerk was stemmig, al werd Dimphy een beetje ziek van de wierook. ‘t Is toch een andere geur dan de wierookstokje op mijn kamer, was haar reactie.


Nieuwjaarsfeestje

Ook ons nieuwjaarsfeestje kunnen we inmiddels als geslaagd beschouwen. Er werd flink gedanst onder leiding van Miek. De frietjes smaakten heerlijk. Het hoogtepunt was voor velen toch het driekoningen zingen. Ondanks de vrieskoude werd er flink gewandeld. Ook dit jaar kwamen de groepjes telkens met hun eigen belevenissen terug. sommigen kregen bovenop wat geld nog een heleboel snoepgoed. De warme choco smaakte heerlijk en deed velen terug ontdooien. Volgend jaar zijn we weer paraat.


Kerstmarkt

De kerstmarkt van het Lindel viel letterlijk in het water. Omwille van het slechte weer werd de markt uitgesteld. Kiliana had zich degelijk voorbereid en enkele tientallen kerststukjes gemaakt. Zoals het meisje met de zwavelstokjes probeerde Kiliana toch nog een aantal kerststukjes te verkopen aan enkele onwetenden die toch een kijkje kwamen nemen. Memorabel voor het Lindel: Kerstmarkt 2003 stand van Kiliana. Opbrengst 72 euro. De start van de kerstactiviteiten was alvast niet goed maar we hopen dat het tij binnenkort zal keren

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page