Kerstperiode

De voorbije weken stonden tal van activiteiten en concerten op ons programma.


Zo stonden we op zondag 13 december op de kerstmarkt in het Lindel waar we lekkere taart en puddingkoeken verkochten maar ook leuke decoratie voor in huis.


Op vrijdag 18 december hadden we ons eerste concert op het kerstfeest van KVLV Kleine Brogel en op donderdag 24 december zongen we tijdens de kerstviering in de kerk van het Lindel.


Zondag 27 december werden we uitgenodigd door Harmonie Sint-Jozef uit Kaulille om samen met hen een concert te doen in de kerk van Lozen.


Maandag 28 december was het feest voor onze koorleden, want ons jaarlijkse kerstfeestje stond op het programma. Traditiegetrouw hoort daar bij ons ook sterzingen bij van huis tot huis. Dit jaar werden niet alleen de mensen van Overpelt verrast maar onze zangers gingen ook huizen, café’s en restaurants af in Neerpelt, Lommel en Kleine Brogel. De kinderen en jongeren zongen meerdere dagen en hun gezang leverde een duit in het zakje op.


Ten slotte zongen ze op zondag 10 januari nog op het concert van Fanfare Nut & Vermaak uit Overpelt, voor een volle kerk.

3 keer bekeken

EEN REPETITIE BIJWONEN?

ZATERDAGVOORMIDDAG:

- kinderkoor: 10.00 - 11.00 uur

- jeugdkoor: 11.00 - 12.30 uur

jeugdlokalen KSA · Lindel/Pelt

Jij bent bezoeker...

VOLG ONS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Flickr Icon
  • White Youtube Icoon
Logo Pelt.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now